SNAK OM TOBAK

Snak om Tobak I & II

Med udgangspunkt i hverdagen formidles fakta og viden om rygning, afhængighed og påvirkning af helbredet til unge i 6. 7. & 8. klasserne.

Vi har fokus på at de unge selv forholder sig til rygning og dets konsekvenser for dem selv og deres nærmeste.
På den måde bliver de udfordrede på selv at tage stilling og træffe valg.

De unge arbejder med emnet gennem en række praktiske øvelser, som de efterfølgende diskuterer virkningen af.

Snak om Tobak I tilbydes primært til 6. klasse, mens
Snak om Tobak II er et opfølgningsforløb til 7. kl.

Nåede din klasse det ikke i 6. kl. kan vi skubbe forløbet, så Snak om Tobak I tages i 7. kl og II i 8. kl.
Har din klasse behov for at arbejde med emnet allerede i 5. kl, må du endelige kontakte os.

Kontakt Ungdomsskolen v/Lise Zaar  og lav en aftale om besøg.

Til udprint for 6. klasse i en PDF-fil

Til udprint for 7. klasse i en PDF-fil

22-06-2017 Se holdene for skoleåret 2017/18

Det nye program for næste skoleår er er klar!

Vi har fået en del nye fag, som du kan vælge imellem i år. - og så har vi selvfølgelig også holdene fra sidste år!

Tjek programmet ud her

Gå direkte ind og find dit hold her