FØRSTEHJÆLP

Førstehjælpskurser for 6. og 7. klasserne i Hvidovre Kommunes folkeskoler.

Som en del af samarbejdsaftalen blandt Ungdomsskolen og folkeskolerne i Hvidovre Kommune, udbyder Ungdomsskolen førstehjælpskurser til 6. og 7. klasserne, som opfylder læringsmålene.

Du kan klikke her og læse om "Ungdomsskolens førstehjælpskurser for folkeskolen"

Book tid til din klasse i dag!

Der er rift om tidspunkterne, så book gerne tid i dag. Det sikrer, at din klasse får den tid som passer ind i deres skemaet.

For booking

Ring eller mail og aftal en tid.

Mail: ungdomsskolen@(if you can see this please update your browser)hvidovre.dk

Vær klar med oplysninger: skole + klasse + antal elever + Kontaktperson, mobil, mail + skolens tlf. + (for 6. klasser) medfølgende lærer/pædagog og mobil.

Evaluering af Førstehjælp

22-06-2017 Se holdene for skoleåret 2017/18

Det nye program for næste skoleår er er klar!

Vi har fået en del nye fag, som du kan vælge imellem i år. - og så har vi selvfølgelig også holdene fra sidste år!

Tjek programmet ud her

Gå direkte ind og find dit hold her