FØRSTEHJÆLP

Førstehjælpskurser for 6. og 7. klasserne i Hvidovre Kommunes folkeskoler.

Som en del af samarbejdsaftalen blandt Ungdomsskolen og folkeskolerne i Hvidovre Kommune, udbyder Ungdomsskolen førstehjælpskurser til 6. og 7. klasserne, som opfylder læringsmålene.

Du kan klikke her og læse om "Ungdomsskolens førstehjælpskurser for folkeskolen"

Book tid til din klasse i dag!

Der er rift om tidspunkterne, så book gerne tid i dag. Det sikrer, at din klasse får den tid som passer ind i deres skemaet.

For booking

Ring eller mail og aftal en tid.

Mail: ungdomsskolen@(if you can see this please update your browser)hvidovre.dk

Vær klar med oplysninger: skole + klasse + antal elever + Kontaktperson, mobil, mail + skolens tlf. + (for 6. klasser) medfølgende lærer/pædagog og mobil.

Evaluering af Førstehjælp

05-04-2018 Tak for i år!

Ungdomsskolens fritidsundervisning er slut for i år - tak for en god sæson til både elever, lærer og samarbejdspartnere!

Prøveforberedende undervisning, knallertkørekort, førstehjælp og enkelte weekend hold fortsætter...