TILBUD TIL SKOLEKLASSER

Den åbne skole i Hvidovre Kommune

Hvidovre Ungdomsskole præsenterer hermed en bred vifte af tilbud i “Den åbne Skole”-samarbejdet med alle kommunens folkeskoler.

Det koster ikke noget. Samarbejdet skal bidrage til, at eleverne lærer mere og fåret større kendskab til lokalsamfund og fritidsliv.

Katalog for skoleåret 2017/18

Vi har samlet alle vores tilbud i et katalog for skoleåret 2017/18, så du har lettere ved at danne dig et overblik.

Vores tilbud bidrager til variation i skoledagen og til at differentiere undervisningen, så den imødekommer og udfordrer den enkelte elevs faglige niveau.

Alle vores tilbud tager udgangspunkt i folkeskolens formål og fagenes mål.

Klik på billedet af kataloget til højre, og se hvad du som lærer kan tilbyde din klasse af muligheder.

22-06-2017 Se holdene for skoleåret 2017/18

Det nye program for næste skoleår er er klar!

Vi har fået en del nye fag, som du kan vælge imellem i år. - og så har vi selvfølgelig også holdene fra sidste år!

Tjek programmet ud her

Gå direkte ind og find dit hold her