FÆLLESELEVRÅD

er stedet hvor alle elevrådene på skolerne mødes, arbejder sammen og inspirere hinanden.

Ungdomsskolen er tovholder for Fælleselevrådet.

Ungdomsskolen inviterer alle elevråd til koordinerende møder et antal gange om året.

Fælleselevrådet bliver hørt, når det er store politiske emner til debat som vedrører unge i Hvidovre Kommune, fx i forbindelse med skolesammenlægningerne.

Fælleselevrådet har også mulighed for at føre en dialog direkte med forvaltningen om fx IT på skolerne.

22-06-2017 Se holdene for skoleåret 2017/18

Det nye program for næste skoleår er er klar!

Vi har fået en del nye fag, som du kan vælge imellem i år. - og så har vi selvfølgelig også holdene fra sidste år!

Tjek programmet ud her

Gå direkte ind og find dit hold her